Dékány Dominika

  • 𝐅𝐮𝐧𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐌𝐨𝐯𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫⁣
  • 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐲 𝐋𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡⁣

Funkcionális edzőként rengeteg olyan nővel találkozom, akik olyannyira elégedetlenek a testalkatukkal, hogy életüket önmagukat takargatva, teljes önbizalom hiányában élik le.

A programommal szeretnék ezeknek a Nőknek segíteni és elhitetni velük, hogy csodálatosak 💗


Instagram    |    Facebook 

Az én történetem

A BEST VERSION OF YOU egy spontán ötletként született meg a fejemben, és az volt vele a célom, hogy a közösségi platformok és pár vállalkozó szellemű lány segítségével megmutassam, hogy a teljes élet és az álomalak között csak önmagunk elhatározása és a saját akaraterőnk, kitartásunk áll. A lányok egy havi támogatásomat kapták étrend és edzésterv formájában és ezidő alatt hatalmas változást produkáltak, életük teljesen más irányt vett. A közös munka eredményeként javult bőrük minősége és a közérzetük, nőtt önbecsülésük, beindult a fogyás és az edzés hatására megváltozott a testösszetételük. A kihívást egymást csapatként erősítve és motiválva csinálták végig.

A kezdeményezésem sikerességének köszönhetően szakemberek közösen létrehoztunk egy olyan új programot, amelynek segítségével még magasabb színvonalon tudjuk biztosítani az életmódváltás lehetőségét azoknak a nőknek, akik minőségi változást akarnak vinni az életükbe.

Véleményem szerint minden egyes nő megérdemli, hogy az élete hátralévő részében jól érezze magát a bőrében, hiszen az élet túl rövid ahhoz, hogy azt folyamatos önsanyargatással töltsük. Szerettem volna kialakítani egy olyan programot, ami megtanítja és megszeretteti a lányokkal azt az életmódot, ami meghozza a harmóniát az "én és a testem" kapcsolatba (az egyetlen, amit egy nő élete végéig fenntart).

Jómagam is végigcsináltam számtalan fogyókúrát, amik bár rövid ideig meghozták a sikert, de hosszútávon romboló hatással voltak az egészségemre. Ennek következményeként még ma is számtalan intoleranciával és emésztőrendszeri problémával küzdök.

Munkám során az egészségkárosító divatétrendek csapdáitól szeretném megkímélni nő társaimat, és megtanítani nekik, hogyan folytathatnak örömteli, életük végéig fenntartható, egészséges életmódot.

Jelentkezz programunkba és bebizonyítom hogy elérheted céljaidat!

PARTNEREIM